In anul 2001 ne-am mutat in noua locatie Casa Artemis, situata in Braila pe strada 1 Decembrie 1918 nr 108 bis. Cladirea este construita pe 3 nivele, fiecare amenajat intr-un stil diferit pentru ati oferi posibilitatea sa alegi ceea ce te reprezinta.

Parterul…o cofetarie foarte intima,decorata ca o sufragerie…pentru ca tu sa te simti cat mai in largul tau pentru a citi o carte si a savura o delicioasa prajitura.

Etajul 1 cu specific traditional romanesc…in care muzica romaneasca si meniul traditional romanesc te imbie la o seara relaxanta petrecuta cu prietenii la un pahar de vin.

Etajul 2…iti aduce minte de atmosfera unui club din New Orleans in care Louis Armstrong si Aretha Franklin canta pentru ca tu sa te relaxezi cu un pahar de bourbon in singurul club de blues & jazz din Braila.

Oferta speciala

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa apasati pe butonul Revendica aceasta postare! Va multumim.